Information om BBK årsmöte lördagen 2022-03-26

In för föregående årsmöte var svars-frekvensen 46,10%
👍

Hej alla BBK’are

Hej alla BBK medlemmar
Den 26 mars klockan 14.00 i Grönan kommer BBK att hålla årsmöte, avprickning startar kl 13:00.

Inför årsmötet har vi skickat ut de proportioner som ska tas beslut om på årsmötet, du har nu en möjlighet att svara vad du tycker om de olika proportioner via er mail eller SMS.

Hittills har 49,65% svarat på undersökningen
(Uppdaterad 2022-03-23 Kl 23:37)
 

Med vänlig hälsning
Lars Thörnvall

Ordförande

BAS är vårt administrativa system

 

Utveckling av BAS olika delar (BAS-K, BAS-F, BAS-C) fortsätter fram till slutet av mars. Därefter färdigställer vi manual och användarstöd samt utbildningsmaterial och fortbildar dem som ska jobba med användarstöd och utbildning - BAS-coacherna. Vi migrerar samtidigt data från driftmiljön i BAS (version 2) till BAS version 3 utbildningsmiljö. I slutet av april öppnar vi BAS version 3 utbildningsmiljö. Den kommer att användas för utbildning och introduktion till BAS version 3. 

Personer som använder BAS idag kommer här att kunna bekanta sig med BAS version 3 i god tid innan vi går över “skarpt”. Vi kommer även kunna introducera nya användare i BAS med hjälp av denna utbildningsmiljö. Utbildningsmiljön kommer att fortsätta finnas tillgänglig även efter “skarp”övergång och start av BAS version 3.

Nuvarande BAS (version 2) kommer att rulla på som vanligt fram till slutet av augusti då vi stänger för slutlig migrering av data från BAS version 2 till BAS version 3. När migreringen genomförts och vi verifierat att den gått som den ska öppnar vi BAS version 3 “skarpt”.